Om os

Hos Zupelux ved vi, at optimal belysning betyder velvære for de mennesker, som skal leve og trives i det. Derfor handler vi kun med de bedste produkter, brands og leverandører.

For Zupelux er service et must – et buzzword. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en leverandør, der holder ord. En leverandør, der leverer til tiden – og som stadig er der, når slutsedlen er skrevet under. Derfor har vores service samme høje standard som vores produkter.

Zupelux samarbejder med en af de allerstørste producenter på LED markedet, som producerer vores helt egne produkter, med egne LED chips. Produkterne vi tilbyder har således et meget højt lumen pr. watt forhold. Dette har i sidste ende stor betydning for vores kunder og projekternes tilbagebetalingstid, når der investeres i LED.

Zupelux tilbyder vores kunder finansiering af deres LED-investering, typisk med en løbetid på mellem 2 – 5 år, og helt uden udbetaling.Vi kan ligeledes tilbyde virksomheder at få lavet en Carbon Footprint analyse, samt hjælp til dokumentation af deres energi besparelser, og en analyse af hvilke områder der er mest rentable af få energi optimeret.

LED til Efterskoler

Zupelux har leveret LED rør og paneler til en efterskole, der giver dem en årlig besparelse på over 48.000 kr.

Dette medfører at skolen for skiftet al aftalt eksisterende belysning til LED rør og paneler.

Den nye LED belysning vil give et bedre indemiljø for både elever og lærer, samt spare en stor mængde CO2. Den store besparelse på over 48.000 kr. om året betyder at det kun tager lidt over 2 år før investeringen er tjent hjem.

Finansiering

Omskiftningen fra traditionel belysning til LED belysning krævede en investering på 108.000 kr. fra efterskolen medregnet en rabat på 5.000 kr. fra energiministeriet.

Hvis det ikke ønskes selv at finansiere investeringen, tilbyder Zupelux en fuld finansiering i samarbejde med Jysk Energi A/S, såfremt der opnås positiv kreditgodkendelse. Kontakt Zupelux for mere information.

Produkter

Zupelux tilbyder LED produkter af højeste kvalitet i et udvalg af forskellige typer belysning som LED rør, paneler og armaturer.

De forskellige styrker og Zupeluxs høje effektivitet, betyder at alle behov kan dækkes.

I dette tilfælde var det nødvendigt med rør og paneler der både egnede sig til gangarealer og rum med lavt til loftet samt sportshaller med højere til loftet.

LED til Idrætshaller

Zupelux har leveret LED rør og armaturer til en idrætshal, der giver en årlig besparelse på over 29.000 kr. Den nye LED belysning vil give et bedre indemiljø for både me- darbejdere og idrætsudøvere, samt spare en stor mængde CO2. Den store besparelse på over 29.000 kr. om året betyder at det kun tager lidt over 1 år før investeringen er tjent hjem.

Finansiering

Omskiftningen fra traditionel belysning til LED belysning krævede en investering på 36.000 kr. fra produktionen, og der blev givet et tilskud på 6.111,00 kr fra energiministeriet.

Hvis det ikke ønskes selv at inansiere investeringen, tilbyder Zupelux en fuld inansiering i samarbejde med Jysk Energi A/S, såfremt der opnås positiv kreditgodkendelse. Kontakt Zupelux for mere information.

Produkter

Zupelux tilbyder LED produkter af højeste kvalitet i et udvalg af forskellige typer belysning som LED rør, paneler og armaturer. I dette tilfælde var det kun nødvendigt at montere nye LED rør.

LED rør fra Zupelux markerer sig ved en høj effek- tivitet, der betyder at de yder et højt lumen output med et lavt watt-forbrug. De tænder øjeblikkeligt, behøver ikke at varme op og der er ingen forstyrrende limren.

De har desuden en højere farveægthed end traditionelle lystofrør, der gør det mere behageligt at udøve idræt i hallen.

LED til Landbrug

Zupelux har leveret LED rør og armaturer til en svineproduktion, der giver en årlig besparelse på over 82.000 kr. Den nye LED belysning vil give et bedre indemiljø for både medarbejdere og dyr, samt spare en stor mængde CO2.

Den store besparelse på over 82.000 kr. om året betyder at det kun tager lidt over 2 år før investeringen er tjent hjem.

Finansiering

Omskiftningen fra traditionel belysning til LED belysning krævede en investering på 167.337 kr. fra produktionen, og der blev givet et tilskud på 25.928,14 kr fra energiministeriet.

Hvis det ikke ønskes selv at finansiere investeringen, tilbyder Zupelux en fuld finansiering i samarbejde med Jysk Energi A/S, såfremt der opnås positiv kreditgodkendelse. Kontakt Zupelux for mere information.

Produkter

Zupelux tilbyder LED produkter af højeste kvalitet i et udvalg af forskellige typer belysning som LED rør, paneler og armaturer.

I dette tilfælde var det nødvendigt med rør og LED armaturer der egner sig til svine- og kyllingeproduktion.

LED armaturer fra Zupelux har en IP65 beskyttelse, og er godkendt til svine- og kyllingeproduktion.